Michelle Vrij


Kwaliteitsregister paramedici:19104045189

  • Diëtist & Leefstijlcoach

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest als klinisch en poliklinische diëtist in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp.

Sinds 1 januari ben ik eigenaresse van Michelle Vrij Diëtist en Leefstijlcoach. Hier begeleid ik mensen die willen afvallen, diabetes hebben, kampen met hormonale klachten, vrouwen die niet zwanger kunnen worden, fybromyalgie hebben en nog veel meer. Op het moment volg ik veel verschillende scholingen tot Orthomoleculair diëtist, en werk als klinische diëtist in het Rode Kruis Ziekenhuis voor twee dagen in de week.

Ik ben van mening dat gezonde voeding een belangrijk middel is om ziektes te voorkomen en gezond, fit en ouder te worden. Voeding, beweging, ontspanning en andere leefstijlfactoren worden steeds vaker preventief ingezet om ziektes en nadelige gezondheidseffecten te voorkomen. Maar voeding is ook van belang om te herstellen van aandoeningen en ziektes.

Bezoek mijn website www.mvdietist.nl en lees wat ik allemaal doe en waar ik u bij kan helpen. Ik zie u graag in de praktijk.


© 2017 Meer Fysiotherapie & Revalidatie

Website gemaakt door Jijwebdesign